Opening nieuwe werkplek in Groningen

Met een slag op de gong opende wethouder Schroor vrijdag 1 juni 2012 officieel het Launch Café in de Herestraat. In het Launch Café kunnen ZZP’ers en ondernemers een flexibele werkplek, vaste werkplek en vergaderruimte huren in het prachtig gerenoveerde “van Elmpthuys.”

Tot 1 juli mogen ondernemers en ZZP’ers de flex werkplekken het Launch Café gratis uitproberen. Koffie, internet en stopcontacten voor de laptop zijn allemaal binnen handbereik. Het enige dat je mee hoeft te nemen is een laptop, tijdens openingstijden is iedereen zonder afspraak welkom om een keer te komen flexwerken.  De deur staat letterlijk open, op werkdagen van 09h tot 18h kunnen ondernemers gebruik maken van de vaste en flexibele werkplekken in het Launch Cafe. Op elke woensdag wordt er om 10:00 uur ’s ochtends een rondleiding georganiseerd voor geïnteresseerden.

De feestelijke opening werd door ongeveer 200 ondernemers en geïnteresseerden bezocht. Inmiddels hebben 75 ondernemers gebruik gemaakt van de openingsactie. Ondernemers die in juni gratis willen flexwerken in het Launch Café kunnen zich inschrijven voor een maand proefdraaien op een werkplek in het Launch Cafe.

Meer nieuws van het Launch Cafe

Internet & wifi netwerk in het Launch Cafe

Nederlands Geplaatst op 5 september 2017
In het Launch Cafe wordt het internet geregeld door Slimmer wifi. Dit bedrijf is drie jaar geleden gestart in het Launch Cafe en sindsdien zijn ze elke dag bezig met wifi. Dat... lees verder

Meld je aan voor de Rabobank Startup Pitch

Nederlands Geplaatst op 5 september 2017
Tijdens de EBF Conference 2017 wordt de de Rabobank Startup Pitch gehouden. Tijdens dit event krijgen de beste startups de kans om te pitchen voor een publiek van 600 deelnemers,... lees verder