Opening nieuwe werkplek in Groningen

Met een slag op de gong opende wethouder Schroor vrijdag 1 juni 2012 officieel het Launch Café in de Herestraat. In het Launch Café kunnen ZZP’ers en ondernemers een flexibele werkplek, vaste werkplek en vergaderruimte huren in het prachtig gerenoveerde “van Elmpthuys.”

Tot 1 juli mogen ondernemers en ZZP’ers de flex werkplekken het Launch Café gratis uitproberen. Koffie, internet en stopcontacten voor de laptop zijn allemaal binnen handbereik. Het enige dat je mee hoeft te nemen is een laptop, tijdens openingstijden is iedereen zonder afspraak welkom om een keer te komen flexwerken.  De deur staat letterlijk open, op werkdagen van 09h tot 18h kunnen ondernemers gebruik maken van de vaste en flexibele werkplekken in het Launch Cafe. Op elke woensdag wordt er om 10:00 uur ’s ochtends een rondleiding georganiseerd voor geïnteresseerden.

De feestelijke opening werd door ongeveer 200 ondernemers en geïnteresseerden bezocht. Inmiddels hebben 75 ondernemers gebruik gemaakt van de openingsactie. Ondernemers die in juni gratis willen flexwerken in het Launch Café kunnen zich inschrijven voor een maand proefdraaien op een werkplek in het Launch Cafe.

Meer nieuws van het Launch Cafe

Flinke uitbreiding voor het Launch Cafe

Nederlands Geplaatst op 29 januari 2018
Sinds 2012 is Launch Cafe een begrip in Groningen: flexplekken, werkplekken en kantoren voor startups, freelancers en andere mensen die hun werk leuk vinden. Doordat er elk jaar... lees verder

Ka en Mo kunst in het Launch Cafe

Nederlands Geplaatst op 20 november 2017
Sinds jaar en dag hangen de prachtige schilderijen van Karin en Monique in het Launch Cafe. Deze twee bevlogen dames geven kleur aan onze flexwerkplek. Hun grote doeken komen... lees verder