Kantoorruimte huren in Groningen

Ben je op zoek naar een plek voor jouw bedrijf in Groningen? Het Launch Cafe is door Intermediair uitgeroepen tot beste werkplek van Groningen. Meer dan honderd ondernemers, zzp’ers en startups maken gebruik van onze faciliteiten in de Herestraat. Op de begane grond vind je de flexibele werkplekken, vergaderruimtes en een prachtige bar waar je klanten kan ontvangen. Op de eerste en tweede verdieping hebben we kleine en middelgrote kantoren te huur.

Neem contact op voor het actuele aanbod

Te huur: diverse kantoorruimtes, vanaf 15m². Het aanbod is heel divers en verandert continu. Stuur een mailtje, kom langs of bel ons: 050 850 7012

Niet zomaar een kantoor…

Het Launch Cafe is een bijzondere plek. Het pand is een oud bankgebouw, midden in de Herestraat en 1500m² groot. Het is hier één en al bedrijvigheid: we organiseren 80 events per jaar, er is een prototype werkplaats met 3D-printers en onze bar is het centrum van de levendige community.

Je eigen kantoorruimte huren in het Launch Cafe

Wil je een eigen kantoor huren in Groningen én profiteren van de dynamiek van het Launch Café? Op de 1e en 2e verdieping verhuren we kantoren met unieke faciliteiten vanaf 20m². Contracten van minimaal 1 jaar, met een verlenging van steeds een half jaar. Naast kantoorruimtes, kan je in het Launch Cafe natuurlijk ook werkplekken huren.

Te huur: diverse (kleine) kantoorruimtes in de binnenstad van Groningen. Vanaf 15m2 tot 70m2.

Te huur: diverse (kleine) kantoorruimtes in de binnenstad van Groningen. Vanaf 15m2 tot 70m2.

Maak gebruik van de unieke faciliteiten van het Launch Cafe.

De kantoren zijn gesitueerd in een prachtig monumentaal pand in de Herestraat.

Het Launch Cafe is niet zomaar een kantoor en juist daarom al jaren de favoriete plek voor ondernemers in Groningen.

Kom een keer kennis maken

Wil je een kantoorruimte huren in Groningen of wil je liever gebruik maken van een ingerichte werkplek op de begane grond in het Launch Cafe? Hoe dan ook, in het Launch Cafe onderneem je nooit alleen. Kom een keer langs om kennis te maken met het Launch Cafe.

Wil je een kantoorruimte huren in Groningen?

Wil je meer informatie of heb je vragen over het Launch Cafe? Neem contact met ons op of kom een keer langs.