Launch Cafe startups maken Dublin onveilig

Als je de tech blogs een beetje in de gaten gehouden hebt, weet je waarschijnlijk dat Dublin deze week een walhalla is voor tech startups. Drew Houston (founder Dropbox), Dave Goldberg, (CEO Survey Monkey) en Sean Rad (Founder van Tinder) zijn allemaal naar  The Web Summit in Dublin gekomen.

Alle 20,000 tickets zijn uitverkocht en ook Launch Cafe wordt door twee startups goed vertegenwoordigd. AttachingIT en NextOrange (ProfileerMij) zijn aanwezig op de Web Summit. Niet zomaar als bezoekers, maar met een eigen stand als deelnemer van het Alpha programma. Wij spraken ze om te horen hoe het er aan toe gaat in Dublin.

Waarom zijn jullie naar Dublin afgereisd?

Op deze beurs worden veel interessante presentaties gegeven door zeer succesvolle tech ondernemers. Waar wij natuurlijk ontzettend veel van kunnen leren. Ook hopen we leuke contacten op te doen op de beurs. Natuurlijk doen we ook onze best om potentiële klanten op te doen, nu we hier zijn. Het is een mooie gelegenheid om ons netwerk uit te breiden.

Hielke vanaf the Web Summit:

Je struikelt hier over de interessante mensen. Met name tijdens de Pub Crawl komt het netwerken en alle inspiratie tot een kookpunt. Daar werden we ook gevraagd om te pitchen voor Amazon, hoe gaaf is dat!

Wat is jullie hoogtepunt van deze week?

Wij hadden een stand op de woensdag, we zijn hier voor geselecteerd door het Alpha programma. Het Alpha programma is speciaal voor high promising startups, waardoor je voor een ‘special price’ tickets krijgt én een dag een stand hebt op the Summit.  We hebben veel leuke contacten opgedaan dankzij onze stand, de rest van de week gaan we flink netwerken en genieten.

– Update: er is ook een dieptepunt! –

“Haha, onvoorstelbaar. Het WIFI netwerk is echt ontzettend slecht hier! Misschien moeten we Wouter even vragen om hier awesome internet aan te leggen :-)”

Meer nieuws van het Launch Cafe

Flinke uitbreiding voor het Launch Cafe

Nederlands Geplaatst op 29 januari 2018
Sinds 2012 is Launch Cafe een begrip in Groningen: flexplekken, werkplekken en kantoren voor startups, freelancers en andere mensen die hun werk leuk vinden. Doordat er elk jaar... lees verder

Ka en Mo kunst in het Launch Cafe

Nederlands Geplaatst op 20 november 2017
Sinds jaar en dag hangen de prachtige schilderijen van Karin en Monique in het Launch Cafe. Deze twee bevlogen dames geven kleur aan onze flexwerkplek. Hun grote doeken komen... lees verder