Versterking in het Launch Cafe!

Het Launch Cafe is volop in ontwikkeling, daarbij hoort ook een nieuwe versterking in ons team. We zijn de afgelopen periode op zoek gegaan naar iemand met passie voor – en ervaring met startups. Een verbinder, een energiekeling en een ondernemend ‘tiep’.

We’ve got him!

Matthijs Smit gaat per 1 januari 2016 aan de slag als community manager in het Launch Cafe. Vanaf december is hij alvast wat vaker te vinden in het Launch Cafe. Tot die tijd is Matthijs nog onderdeel van het startup team van WieKiesJij.

Wie is Matthijs Smit?

Als backpacker leefde Matthijs als een koning door te jongleren in nachtclubs. Daarna was Matthijs organizer van StartupWeekend 2013. Op Le Web in Parijs en TNW in Amsterdam interviewde hij Guy Kawasaki en Tim Ferriss.

Het kan overigens goed zijn dat je Matthijs al kent, hij is namelijk al regelmatig op bezoek geweest in het Launch Cafe. Het zou ook kunnen dat je Matthijs kent van StartupWeekend of gewoon omdat hij steeds weer opduikt in het Groningse startup wereldje.

Wat doet een community manager?

Matthijs gaat het operations team aansturen en een leidende rol spelen in de volgende stap van het Launch Cafe. Want, in 2016 gaan we met het Launch Cafe nog meer de diepte in en we gaan nog meer waarde creëren voor startups. We lanceren dit najaar een DeviceLab en een LaunchLab, daarnaast presenteren we binnenkort een aantal nieuwe corporate partnerships. Dit doen we allemaal om nog meer te kunnen betekenen voor mensen met een startupdroom.

Matthijs, welkom bij de club!

Meer nieuws van het Launch Cafe

‘Er zit zoveel kennis onder één dak’

Nederlands Geplaatst op 6 juni 2018
Rozemarijn van Dijk doet haar meeloopstage in het Launch Cafe en is derdejaars IPO-student (Industrieel Product Ontwerp ) aan de Hanzehogeschool in Groningen. Een stage bij het... lees verder

‘Het is alsof je stage loopt bij meerdere bedrijven tegelijkertijd!’

Nederlands Geplaatst op 4 juni 2018
Carmen van Dijken is derdejaars CMD-student (Communication & Multimedia Design) aan de Hanzehogeschool in Groningen en doet haar meeloopstage in het Launch Cafe. Een stage bij... lees verder