Vergaderruimte in Groningen

Wil je een training geven, heb je ruimte nodig voor een vergadering of zoek je een locatie voor een inspirerende brainstorm? Het Launch Cafe heeft diverse vergaderruimtes, op deze pagina vertellen we meer over onze 10 persoons vergaderruimte in het centrum van Groningen.

Ruimte voor ideeën

In onze middelgrote vergaderruimte staat een vergaderopstelling voor 10 personen. De vergaderruimte is ruim opgezet en daardoor ideaal voor een productieve vergadering, een workshop of een inspirerende brainstorm. Dankzij de dynamische en gastvrije sfeer in het Launch Cafe zorgen we er voor dat alle ingrediënten voor een prettig overleg aanwezig zijn.

De middelgrote vergaderruimte reserveren

 • Middelgrote vergaderruimte, maximaal 10 personen
 • €27,50 per uur, exclusief BTW
 • Inclusief koffie, thee, water, internet, televisie, flip-over etc
 • Je mag zelf lunch of koek meenemen, of via een cateraar

Kan ik je helpen?

Ben je op zoek naar een vergaderruimte in Groningen? Een ruimte voor trainingen, workshops of een brainstormsessie? Bel mij voor meer informatie en reserveren: 050 8507012

Waarom Launch Cafe?

In het Launch Cafe heerst een fijne werksfeer, we zijn er trots op dat we onlangs zijn uitverkozen tot ‘beste werkplek’ in Groningen. In het Launch Cafe krijg je naast goede vergaderfaciliteiten een dosis inspiratie kado.

Op veel vergaderlocaties moet je dure vergaderarrangementen met luxe lunch bestellen om te kunnen vergaderen. Zo werkt het niet in het Launch Cafe. Uiteraard hebben wij suggesties voor goede cateraars, maar het is ook mogelijk om zelf lunch, koek of andere lekkernijen mee te nemen.

In het Launch Cafe betaal je niet per persoon en ook niet per kop of kan koffie. Voor 25 euro per uur kun je in de 10 persoons vergaderruimte vergaderen in het Launch Cafe. Dat is inclusief koffie, thee, water, internet en een gastvrije dynamische sfeer.

Dit zeggen mensen over het Launch Cafe

 • Goede parkeergelegenheid in de buurt
 • Warm ontvangst bij binnenkomst
 • Karakteristiek gebouw met een dynamische sfeer
 • Goede mix van zakelijk en sociaal
 • Nieuwe inzichten opdoen bij het koffie apparaat met ondernemers

Neem contact met ons op

Wil je een ruimte reserveren of informeren naar de beschikbaarheid? Bel ons: 050 8507012
of stuur een mailtje via het onderstaande contact formulier.

  Lees hier de privacy verklaring: http://bit.ly/LC-Privacy