Overleg- en coachruimte (4 personen)

Ben je coach, mediator of heb je gewoon een spreekkamer of coachruimte nodig voor een overleg? Het Launch Cafe heeft diverse vergaderruimtes, op deze pagina vertellen we meer over onze kleine vergaderruimte in het centrum van Groningen.

In de kleine vergaderruimte in het Launch Cafe staan 4 stoelen die direct een prettige setting voor een goed gesprek creëren. Dankzij de dynamische en gastvrije sfeer in het Launch Cafe zorgen we er voor dat alle ingrediënten voor een prettig overleg aanwezig zijn.

coach vergaderruimte

De kleine vergaderruimte ruimte reserveren

  • Kleine vergaderruimte, maximaal 4 personen
  • €17,50 per uur, exclusief BTW
  • Inclusief koffie, thee, water, internet, televisie, flip-over etc
  • Je mag zelf lunch of koek meenemen, of via een cateraar

Kan ik je helpen?

Ben je op zoek naar een ruimte om te overleggen?  Een ruimte voor trainingen, vergaderingen of een coach gesprek? Bel mij voor meer informatie en voor reserveren van ruimte: 050 8507012

Waarom Launch Cafe?

Het Launch Cafe is uitverkozen tot ‘beste werkplek van Groningen.’ Sinds 2012 is het Launch Cafe bolwerk van startups, zzp-ers, designers en nerds. Wij willen onze faciliteiten laagdrempelig aanbieden, met prijzen die ook behapbaar zijn voor starters en voor dagelijks gebruik.

In het Launch Cafe betaal je niet per kop koffie en ook niet per persoon of per beamer. Je betaalt een vaste prijs voor de ruimte en de tijd dat je gebruik maakt van onze faciliteiten.

Wil je toch een luxe lunch of uitgebreide catering? We brengen je graag in contact met cateraars waar wij goede ervaring mee hebben. Het is ook mogelijk om koek, broodjes of lekkernijen zelf mee te nemen. Uiteraard hebben wij servies en bestek dat je zonder extra kosten kan gebruiken. Welkom!

Dit zeggen mensen over het Launch Cafe

  • Goede parkeergelegenheid in de buurt
  • Warm ontvangst bij binnenkomst
  • Karakteristiek gebouw met een dynamische sfeer
  • Goede mix van zakelijk en sociaal
  • Nieuwe inzichten opdoen bij het koffie apparaat met ondernemers

Neem contact met ons op

Wil je een ruimte reserveren of informeren naar de beschikbaarheid? Bel ons: 050 8507012 of stuur een mailtje via het onderstaande contact formulier.