Grote vergaderruimte centrum Groningen

Wil je een vergadering houden, ben je op zoek naar een ruimte om een workshop te geven of wil je een training geven? Het Launch Cafe heeft diverse vergaderruimtes, op deze pagina lees je meer over onze 15 persoons vergaderruimte in het centrum van Groningen.

Professioneel vergaderen

In onze grote vergaderruimte kun je in een professionele setting vergaderen met 15 personen. De vergaderruimte is ruim ingericht en daardoor ook ideaal voor het geven van workshops of trainingen. Door de witte achtermuur die gebruikt kan worden om een beamer op te projecteren kun je in deze vergaderruimte ook een presentatie geven voor een grote groep mensen.

 

grote vergaderzaal

De grote vergaderruimte is van alle gemakken voorzien

  • Geschikt voor presentaties, trainingen en vergaderingen
  • €40,- per uur, exclusief BTW
  • Geschikt voor 2 tot 15 personen
  • Inclusief koffie en thee, water, internet, flip-over en beamer
  • Je mag zelf lunch of koek meenemen, of via een cateraar

Kan ik je helpen?

Ben je op zoek naar een grote vergaderruimte in Groningen? Een ruimte voor vergaderingen, workshops of een presentatie? Bel mij voor meer informatie en reserveren: 050 8507012

Waarom Launch Cafe?

Doordat er in het Launch Cafe veel ondernemers werken, weten we precies wat jij nodig hebt. We zijn daarom ook extra trots op de bevestiging die wij hiervan kregen toen we werden uitgeroepen tot ‘beste werkplek’ in Groningen. Naast de goede vergaderfaciliteiten die je bij ons krijgt, geven we je ook een dosis inspiratie kado.

In het Launch Cafe betaal je alleen voor gebruik van de ruimte, verder niets. Koffie en thee en gebruik van de beamer krijg je dus van ons. Als je een lange vergadering voor de boeg hebt en in de pauze even lekker wilt relaxen, kun je bij FoodFellas heerlijke broodjes bestellen die je hierbij helpen. Natuurlijk kun je ook zelf lunch, koek of andere lekkere dingen meenemen, dat is geheel aan jou.

Dit zeggen mensen over het Launch Cafe

  • Goede parkeergelegenheid in de buurt
  • Warm ontvangst bij binnenkomst
  • Karakteristiek gebouw met een dynamische sfeer
  • Goede mix van zakelijk en sociaal
  • Nieuwe inzichten opdoen bij het koffie apparaat met ondernemers

Neem contact met ons op

Wil je een vergaderruimte huren in Groningen, op een centrale plek waar je  naast goede vergaderfaciliteiten een dosis inspiratie cadeau krijgt? Je bent van harte welkom in het Launch Cafe!

Bel ons: 050 8507012 of stuur een mailtje via het onderstaande contact formulier.