Peter, bedankt!

Bijna 3,5 jaar heeft Peter in het Launch Cafe gewerkt als operations manager. Dat is best lang, voor een bedrijf dat ongeveer 3,5 jaar bestaat. In al die tijd heeft Peter keihard gewerkt en een belangrijke bijdrage geleverd aan het Launch Cafe. Aan al het mooie komt een einde, dus daarom bedanken we Peter in deze blog.

Even terugspoelen…

3,5 jaar geleden kwam Peter vlak voor de opening als geroepen binnenwandelen in het Launch Cafe. Zo is het eigenlijk altijd geweest, Peter is er gewoon altijd als je hem keihard nodig hebt. Vlak voor de opening van het Launch Cafe wisten we eigenlijk nog helemaal niet wat ons te wachten stond en wat er komt kijken bij het runnen van een flexwerkplek. Peter bleek precies het ontbrekende puzzelstukje te zijn en hielp ons om de organisatie op te zetten.

Samen hebben we het Launch Cafe gemaakt zoals het nu is. We zijn door Intermediair uitgeroepen tot beste flexwerkplek van Groningen, we hebben een mega verbouwing achter de rug én een heleboel blije stamgasten. Geen idee hoe we dit hadden kunnen bereiken zonder Peter in ons team.

En nu?

Intussen kruipt het ondernemersbloed ook bij Peter waar het niet gaan kan. Per 1 november gaat hij zich fulltime richten op zijn eigen bedrijf, dat betekent ook dat we hem kunnen inhuren als we niet zonder hem kunnen. Misschien moeten we zijn aanwezigheid bij de vrijdagmiddagborrels alvast maar gaan crowdfunden.

Uiteraard zijn we de laatste tijd achter de schermen al druk bezig geweest met de opvolging van Peter. Daarover later meer nieuws, want we willen eerst Peter ontzettend bedanken.

Peter, heel erg veel succes met je volgende stappen! Je bent en blijft natuurlijk van harte welkom in het Launch Cafe.

Bedankt namens het hele team,

Koen en Niek

Meer nieuws van het Launch Cafe

Internet & wifi netwerk in het Launch Cafe

Nederlands Geplaatst op 5 september 2017
In het Launch Cafe wordt het internet geregeld door Slimmer wifi. Dit bedrijf is drie jaar geleden gestart in het Launch Cafe en sindsdien zijn ze elke dag bezig met wifi. Dat... lees verder

Meld je aan voor de Rabobank Startup Pitch

Nederlands Geplaatst op 5 september 2017
Tijdens de EBF Conference 2017 wordt de de Rabobank Startup Pitch gehouden. Tijdens dit event krijgen de beste startups de kans om te pitchen voor een publiek van 600 deelnemers,... lees verder