Peter, bedankt!

Bijna 3,5 jaar heeft Peter in het Launch Cafe gewerkt als operations manager. Dat is best lang, voor een bedrijf dat ongeveer 3,5 jaar bestaat. In al die tijd heeft Peter keihard gewerkt en een belangrijke bijdrage geleverd aan het Launch Cafe. Aan al het mooie komt een einde, dus daarom bedanken we Peter in deze blog.

Even terugspoelen…

3,5 jaar geleden kwam Peter vlak voor de opening als geroepen binnenwandelen in het Launch Cafe. Zo is het eigenlijk altijd geweest, Peter is er gewoon altijd als je hem keihard nodig hebt. Vlak voor de opening van het Launch Cafe wisten we eigenlijk nog helemaal niet wat ons te wachten stond en wat er komt kijken bij het runnen van een flexwerkplek. Peter bleek precies het ontbrekende puzzelstukje te zijn en hielp ons om de organisatie op te zetten.

Samen hebben we het Launch Cafe gemaakt zoals het nu is. We zijn door Intermediair uitgeroepen tot beste flexwerkplek van Groningen, we hebben een mega verbouwing achter de rug én een heleboel blije stamgasten. Geen idee hoe we dit hadden kunnen bereiken zonder Peter in ons team.

En nu?

Intussen kruipt het ondernemersbloed ook bij Peter waar het niet gaan kan. Per 1 november gaat hij zich fulltime richten op zijn eigen bedrijf, dat betekent ook dat we hem kunnen inhuren als we niet zonder hem kunnen. Misschien moeten we zijn aanwezigheid bij de vrijdagmiddagborrels alvast maar gaan crowdfunden.

Uiteraard zijn we de laatste tijd achter de schermen al druk bezig geweest met de opvolging van Peter. Daarover later meer nieuws, want we willen eerst Peter ontzettend bedanken.

Peter, heel erg veel succes met je volgende stappen! Je bent en blijft natuurlijk van harte welkom in het Launch Cafe.

Bedankt namens het hele team,

Koen en Niek

Meer nieuws van het Launch Cafe

‘Er zit zoveel kennis onder één dak’

Nederlands Geplaatst op 6 juni 2018
Rozemarijn van Dijk doet haar meeloopstage in het Launch Cafe en is derdejaars IPO-student (Industrieel Product Ontwerp ) aan de Hanzehogeschool in Groningen. Een stage bij het... lees verder

‘Het is alsof je stage loopt bij meerdere bedrijven tegelijkertijd!’

Nederlands Geplaatst op 4 juni 2018
Carmen van Dijken is derdejaars CMD-student (Communication & Multimedia Design) aan de Hanzehogeschool in Groningen en doet haar meeloopstage in het Launch Cafe. Een stage bij... lees verder