Nieuwe startup: gek dat dit nog niet bestaat!

Jeljer en Lukas kenden elkaar nog niet voordat ze begonnen in het Launch Café. Inmiddels hebben ze samen de startup ReloadSEO opgezet, een plug-in voor Magento met veel potentie.

Een korte pitch: wat is ReloadSEO?

Met ReloadSEO kan je content op Magento webshops optimaliseren voor Google. Hierdoor scoren webshops hoger in Google, zonder dat je daarvoor SEO expert hoeft te zijn of hoeft in te huren.

Jeljer te Wies – co-founder ReloadSEO

“Magento is het grootse e-commerce platform ter wereld, we vonden het daarom al gek dat er niet al zo’n plug-in als ReloadSEO bestaat.”

Hoe zijn jullie op het idee gekomen?

“Lukas en ik werken al langere tijd in het Launch Café en kennen elkaar inmiddels erg goed. Lukas kwam ermee dat er nog geen goede plug-in voor Magento is waarmee je producten kunt testen voor Google rankings.
Na een tijdje brainstormen zijn we meteen aan de slag gegaan en hebben we de eerste versie gebouwd.”

Wat kan je precies met de plug-in?

“De geavanceerde plug-in geeft feedback op de content van jouw Magento webshop zodat de content niet alleen geschikt is voor bezoekers, maar ook voor Google. Het is alsof er een SEO specialist naast je zit terwijl je aan het typen bent. Aan de hand van een checklist kan je zien hoe optimaal je content is in de ogen van Google.

De applicatie is super gebruiksvriendelijk. De gebruiker hoeft niks van SEO of google rankings af te weten, je hoeft alleen de simpele tips te volgen die ReloadSEO voorstelt.”

Probeer ReloadSEO gratis

Meer nieuws van het Launch Cafe

‘Er zit zoveel kennis onder één dak’

Nederlands Geplaatst op 6 juni 2018
Rozemarijn van Dijk doet haar meeloopstage in het Launch Cafe en is derdejaars IPO-student (Industrieel Product Ontwerp ) aan de Hanzehogeschool in Groningen. Een stage bij het... lees verder

‘Het is alsof je stage loopt bij meerdere bedrijven tegelijkertijd!’

Nederlands Geplaatst op 4 juni 2018
Carmen van Dijken is derdejaars CMD-student (Communication & Multimedia Design) aan de Hanzehogeschool in Groningen en doet haar meeloopstage in het Launch Cafe. Een stage bij... lees verder