Nieuwe fase voor Launch Cafe

NIEUWS! In de zomer van 2020 hebben Niek en Koen afspraken gemaakt met de eigenaar van het pand (Solide Vastgoed) over de positie en toekomst van het Launch Cafe. Per 1 januari 2022 zal Solide het concept volledig overnemen.

Door deze afspraken en dankzij de inzet van het Launch Cafe team zijn wij de moeilijke corona periode doorgekomen. Het Launch Cafe zit weer zo goed als vol en het bruist weer. Voor ons als oprichters is het tijd om het concept over te dragen. Solide is enthousiast over het Launch Cafe en heeft mooie plannen voor de toekomst. Op 1 januari nemen Niek, Koen, Ed, Cris en Pieter gezamenlijk afscheid van het Launch Cafe en dragen wij het stokje definitief over.

“Op 1 januari nemen Niek, Koen, Ed, Cris en Pieter gezamenlijk afscheid van het Launch Cafe en dragen wij het stokje 10 jaar na de oprichting over. Solide is enthousiast over het Launch Cafe en heeft mooie plannen voor de toekomst.”

Er komt nog een feestje waarin 10 jaar Launch Cafe gevierd zal worden. Voor ons is dat een moment om iedereen te bedanken en afscheid te nemen. Voor Solide is het een mooie aanleiding om te vertellen met welke plannen ze naar de volgende 10 jaar willen toewerken.

Op vrijdag 26 november is Koen vanaf 16u in het Launch Cafe aanwezig om vragen te beantwoorden en om bij te praten. Daarnaast is Koen via Telegram en telefonisch bereikbaar voor vragen.

Meer nieuws van het Launch Cafe

Nieuwe fase voor Launch Cafe

Nederlands Geplaatst op 23 november 2021
NIEUWS! In de zomer van 2020 hebben Niek en Koen afspraken gemaakt met de eigenaar van het pand (Solide Vastgoed) over de positie en toekomst van het Launch Cafe. Per 1 januari... lees verder

Launch Cafe en Kwadraat samen verder

Nederlands Geplaatst op 11 september 2020
In 2012 is het Launch Cafe begonnen als startup en starters hotspot in de binnenstad van Groningen. Geïnspireerd door concepten uit Silicon Valley en Berlijn, is het Launch Cafe... lees verder