Met crowdfunding naar het Cinedans filmfestival

Creative Monkey is een film- en animatie bureau, gevestigd in het Launch Café. Francesca Bardaro en Manuel Leito werken allebei bij Creative Monkey. Samen besloten ze een inzending te gaan maken voor het Cinedans festival. Een filmfestival, waar dans centraal staat. 

Waarom juist dit filmfestival?

“Met Creative Monkey maken we veel animaties en videos voor grote bedrijven zoals de ANWB. Dit is ontzettend leuk om te doen, het meedoen aan het filmfestival zien we wat dat betreft als een mooie extra artistieke uitdaging waarbij we nu ook onze passie voor dans een plekje kunnen geven.”

Point zero

In onze film wordt hiphop en tango met elkaar gecombineerd, wat nog niet veel is gedaan in Nederland. Het verhaal gaat over twee dansers, die elkaar nog niet kennen. Door te dansen leren ze elkaar kennen. Point zero is het moment waarop alles samenkomt. Waar alles stuk kan gaan, of juist op kan bloeien.

De prijzenkast van Creative Monkey

Dit is niet de eerste keer dat het team van Creative Monkey meedoet aan een filmfestival. Eerder sleepten ze al mooie prijzen in de wacht bij het filmfestival van Honda NL en bij het filmfestival van Firefox:

Crowdfunding

Dit project willen we financieren met crowdfunding. We gaan de première van de film houden in de oude suikerfabriek, gecombineerd met live muziek. Op deze manier komt de film echt goed tot haar recht. Mensen die onze crowdfunding campagne voor minimaal 20 euro sponsoren krijgen een ticket voor de Point Zero première.

Cinedans vind plaats op 11 – 15 maart 2015. Dan worden ook de prijzen uitgereikt. Succes, Monkeys!

Ik wil een kaartje voor de premiere

Meer nieuws van het Launch Cafe

Internet & wifi netwerk in het Launch Cafe

Nederlands Geplaatst op 5 september 2017
In het Launch Cafe wordt het internet geregeld door Slimmer wifi. Dit bedrijf is drie jaar geleden gestart in het Launch Cafe en sindsdien zijn ze elke dag bezig met wifi. Dat... lees verder

Meld je aan voor de Rabobank Startup Pitch

Nederlands Geplaatst op 5 september 2017
Tijdens de EBF Conference 2017 wordt de de Rabobank Startup Pitch gehouden. Tijdens dit event krijgen de beste startups de kans om te pitchen voor een publiek van 600 deelnemers,... lees verder