Launch Cafe en Kwadraat samen verder

In 2012 is het Launch Cafe begonnen als startup en starters hotspot in de binnenstad van Groningen. Geïnspireerd door concepten uit Silicon Valley en Berlijn, is het Launch Cafe uitgegroeid tot een begrip in de Groningse startupwereld.

Waar het Launch Cafe een plek is om je bedrijf te lanceren, ontstond in het gebouw van DvhN het Kwadraat: een plek om te groeien, voor de scale-ups. Beide initiatieven gaan nu samen verder. Op deze manier ontstaat een prachtig innovatief en Gronings netwerk, waarbij huurders meer mogelijkheden krijgen. De drempel om naar het Kwadraat door te stromen wordt lager en bewoners van het Kwadraat kunnen in de binnenstad terecht voor een vergaderruimte of een flexplek.

Na acht jaar doen Launch Cafe oprichters Niek Huizenga en Koen Atema een stapje terug: “We dragen het stokje vol vertrouwen aan het management van het Kwadraat over. Zeker in deze tijd heeft Groningen startups en innovatieve bedrijven nodig, daar hoort super flexibele huisvesting bij. Het Launch Cafe en Kwadraat kunnen dat samen als geen ander bieden.”

De nieuwe directie gaat samen met Ed, Cris, Marthijs, Pieter en Roos deze nieuwe samenwerking vormgeven. Heb je vragen over het Launch Cafe of ben je opzoek naar een flexplek of kantoor? Vraag het aan Marthijs, communitymanager van het Launch Cafe.

Meer nieuws van het Launch Cafe

Nieuwe fase voor Launch Cafe

Nederlands Geplaatst op 23 november 2021
NIEUWS! In de zomer van 2020 hebben Niek en Koen afspraken gemaakt met de eigenaar van het pand (Solide Vastgoed) over de positie en toekomst van het Launch Cafe. Per 1 januari... lees verder

Launch Cafe en Kwadraat samen verder

Nederlands Geplaatst op 11 september 2020
In 2012 is het Launch Cafe begonnen als startup en starters hotspot in de binnenstad van Groningen. Geïnspireerd door concepten uit Silicon Valley en Berlijn, is het Launch Cafe... lees verder