Gezocht: stagiair(e) new business en innovatie

Het Launch Cafe is dé hotspot voor internet startups in Groningen. We zijn thuisbasis voor tientallen startups, jonge ondernemers en nerds. We organiseren ongeveer 80 meetups per jaar en doen er alles aan om de meest inspirerende plek voor startups uit Groningen te zijn en te blijven.

Dit is wie wij zijn…

Wij zoeken… (per 1 september 2015, of eerder)

Een commerciële, out of the box denkend talent die enthousiast wordt van nieuwe ideeën, innovaties en startups. Vanwege de inhoud van je stage is het belangrijk dat je initiatiefrijk bent, in kansen denkt en nieuwsgierig bent.

De opdracht…

In het Launch Cafe werken een heleboel startups aan nieuwe ideeën die binnenkort gelanceerd gaan worden. Tijdens je stage ga je deze startups helpen met marktonderzoek, commerciële strategie en marktimplementatie. Dit gaat natuurlijk niet helemaal zonder voorbereiding: je stage begint met een ‘bootcamp’ om meer te leren over startups en innovatie.

Je rol is adviserend, meedenkend en meewerkend. Je leert in korte tijd heel veel nieuwe bedrijven kennen en je bent sparringspartner van de startup founders. Wie weet sta jij wel aan de wieg van de nieuwe Facebook, Snapchat of Uber!

Ready for the launch

Het Launch Cafe bestaat 3 jaar, startups zoals Tvilight, AttachingIT en ForecastXL zijn allemaal in het Launch Cafe begonnen… Help jij de volgende generatie Launch Cafe startups met hun lancering?

Dit hebben je voorgangers gemaakt

Hoewel de afdeling ‘startup support’ nog nieuw is, hebben we in het Launch Cafe veel ervaring met stagiairs. TechGrunn.com en deze hippe Launch Cafe animatie video zijn onder andere producties van vroegere Launch Cafe stagiairs!

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je solliciteren naar deze stageplek? Stuur dan een motivatie + CV naar:

Koen Atema
koen@launchcafe.nl

Meer nieuws van het Launch Cafe

Internet & wifi netwerk in het Launch Cafe

Nederlands Geplaatst op 5 september 2017
In het Launch Cafe wordt het internet geregeld door Slimmer wifi. Dit bedrijf is drie jaar geleden gestart in het Launch Cafe en sindsdien zijn ze elke dag bezig met wifi. Dat... lees verder

Meld je aan voor de Rabobank Startup Pitch

Nederlands Geplaatst op 5 september 2017
Tijdens de EBF Conference 2017 wordt de de Rabobank Startup Pitch gehouden. Tijdens dit event krijgen de beste startups de kans om te pitchen voor een publiek van 600 deelnemers,... lees verder