Gezocht: stagiair(e) new business en innovatie

Het Launch Cafe is dé hotspot voor internet startups in Groningen. We zijn thuisbasis voor tientallen startups, jonge ondernemers en nerds. We organiseren ongeveer 80 meetups per jaar en doen er alles aan om de meest inspirerende plek voor startups uit Groningen te zijn en te blijven.

Dit is wie wij zijn…

Wij zoeken… (per februari 2018)

Een commerciële, out of the box denkend talent die enthousiast wordt van nieuwe ideeën, innovaties en startups. Vanwege de inhoud van je stage is het belangrijk dat je initiatiefrijk bent, in kansen denkt en nieuwsgierig bent.

De opdracht…

In het Launch Cafe werken een heleboel startups aan nieuwe ideeën die binnenkort gelanceerd gaan worden. Tijdens je stage ga je deze startups helpen met marktonderzoek, commerciële strategie en marktimplementatie. Dit gaat natuurlijk niet helemaal zonder voorbereiding: je stage begint met een ‘bootcamp’ om meer te leren over startups en innovatie.

Je rol is adviserend, meedenkend en meewerkend. Je leert in korte tijd heel veel nieuwe bedrijven kennen en je bent sparringspartner van de startup founders. Wie weet sta jij wel aan de wieg van de nieuwe Facebook, Snapchat of Uber!

Dit hebben je voorgangers gemaakt

Hoewel de afdeling ‘startup support’ nog nieuw is, hebben we in het Launch Cafe veel ervaring met stagiairs. TechGrunn.com en deze hippe Launch Cafe animatie video zijn onder andere producties van vroegere Launch Cafe stagiairs!

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je solliciteren naar deze stageplek? Stuur dan een motivatie + CV naar:

Koen Atema
koen@launchcafe.nl

Meer nieuws van het Launch Cafe

Flinke uitbreiding voor het Launch Cafe

Nederlands Geplaatst op 29 januari 2018
Sinds 2012 is Launch Cafe een begrip in Groningen: flexplekken, werkplekken en kantoren voor startups, freelancers en andere mensen die hun werk leuk vinden. Doordat er elk jaar... lees verder

Ka en Mo kunst in het Launch Cafe

Nederlands Geplaatst op 20 november 2017
Sinds jaar en dag hangen de prachtige schilderijen van Karin en Monique in het Launch Cafe. Deze twee bevlogen dames geven kleur aan onze flexwerkplek. Hun grote doeken komen... lees verder